Blogg

Flyttstädning Stockholm Göteborg Malmö

4 feb 2020

Pris flyttstädning Stockholm & Göteborg & Malmö

Vi erbjuder bra pris på flyttstädning och våra priser baseras på kvadratmeterytan samt eventuella biutrymmen. Så du kan kontakta oss dygnet runt för en gratis offert för din flyttstäd. Vi strävar efter att ge er det bästa tänkbara priset då ni inkommer med en offertförfrågan.

Vad ingår i vår flyttstädning?

Allt ingår enligt alla normer som satts upp av hyresgästförening samt att vi följer mäklarsamfundets riktlinjer. Det tycker vi är en självklarhet att alla skall få städat på ett rätt & riktigt sätt. Speciella städlistor prickas av en efter en för att inget skall missas.

När kan man kontakta er på Jourstäd Sverige?

Självklart erbjuder vi er att kontakta oss dygnet runt för att få en offert eller boka oss. Har du frågor eller annat så är du precis lika välkommen.

Vilken garanti lämnas på flyttstädning?

Vi ger er hela 7 dagars garanti from städdagen. Önskar ni längre garanti så meddela oss innan så löser vi självklart det utan problem. Vi vill att både beställare samt inflyttande skall vara nöjd med resultatet. En nöjd kund är för oss en självklarhet.

 

DYGNET RUNT 24/7/365

Jourstäd Sverige AB

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67

Flyttstädning Sverige

20 jan 2020

Pris flyttstädning

Vi erbjuder prisvärd flyttstädning som du kan boka via oss dygnet runt. Självklart så kan vi hjälpa er med vilka städtjänster ni önskar boka. Vi utför allt och vår städfirma har jour dygnet runt. Vi har som mål att svara inom ett par minuter.

Glädjande nog så jobbar vi i hela Sverige och erbjuder våra tjänster i alla städer. Berätta i vilken stad du önskar boka våra städtjänster så återkommer vi med en kostnadsfri offert.

Ingår fönsterputs i flyttstädning?

Självklart så putsar vi dina fönster vid flyttstädningen. Har du dessutom inglasade altaner eller balkonger så kan du boka detta som ett tillägg så löser vi även det.

Kan man boka flyttstädning dygnet runt?

Självklart så erbjuder vi dig att boka på dygnets alla timmar. Vi har bemannat dygnet runt för att kunna tillgodose allas behov. Så välkommen för en gratis offert.

 

 

DYGNET RUNT 24/7/365

Jourstäd Sverige AB

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67

Välkommen

Jourstäd Sverige AB

Nyhetsbrev

Länkar

 

 

Kontakta oss för gratis offert.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67


(Lämna tom)