Flytthjälp Västerbotten med omnejd

En flytt innebär ett tungt arbete, och kräver oftast specialfordon så som lastfordon och tar rejält  med tid. Bara tankarna på en flyttning brukar få en att tänka om. Jourstäd Umeå erbjuder nu flytthjälp till alla er i Västerbotten utförd av ett professionellt flytteam som kan hjälpa dig med allt som rör din flyttning. Detta innebär att vi hjälper er till en lyckad och önskvärd flytt där vi kan lösa allt från packning till att flytta era saker till den nya bostadens utrymmen. Önskar du kan du t o m få hjälp med uppackningen till ett bra pris. Vi sparar på din tid och hjälper er från ett hem till ett annat med försäkringar & kvalitet på våra tjänster. 

När du anlitar oss för flytthjälp brukar vi rekommendera att du tar en så kallad helhetslösning, detta innebär att vi packar allt i flyttkartonger, fyller lastbilen, förflyttar era saker och lyfter in dem i ert nya hem. Att vi rekommenderar att ni tar hjälp med en helhetslösning för flytthjälpen är då vi har en god kunskap kring att packa porslin och prydnadssaker på ett sätt så vi minimerar skaderisken. Det är viktigt för oss att du som kund är nöjd med oss och vi gör vårt bästa för att vara en pålitlig flytthjälp. Vi har koll på vad som krävs för att packa rätt och se till att skaderisken blir så låg som möjligt.

Vill ni packa själv och endast utnyttja transporten är det också en möjlighet. Då vill vi bara be er att vara noggranna med packningen så inget går sönder i flytten.